ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kutlu Doğum Haftası Coşkuyla Kutlanacak

  DEREBUCAK-Derebucak ilçesinde 2012 yılı kutlu doğum haftasının büyük bir coşkuyla kutlanacak. Haftanın bu yıl ilk defa ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının da katkısıyla yapılması için harekete geçen İlçe..

Kutlu Doğum Haftası Coşkuyla Kutlanacak

 

DEREBUCAK-Derebucak ilçesinde 2012 yılı kutlu doğum haftasının büyük bir coşkuyla kutlanacak.

Haftanın bu yıl ilk defa ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının da katkısıyla yapılması için harekete geçen İlçe Müftülüğü, bir toplantı düzenledi. Toplantıya Derebucak Müftüsü Ali Hayri Çelik’in yanı sıra, sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. Çelik, İlçe Müftülüğü’nde gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, amaçlarının kutlu doğum haftası etkinliklerine toplumun her kesiminin sahiplenmesi olduğunu belirtti.  Millet olarak Hazreti Peygamber sevgisi çatısı altında toplanmakla kutlu doğumun gerçek anlamda idrak edilmiş olacağını anlatan Çelik, bu yıl haftada ‘Hazreti Peygamber ve Kardeşlik Hukuku’nun tema olarak işleneceğini belirtti.

Toplantıda, sivil toplum örgütü temsilcileri de müftülüğün bu girişimlerinden dolayı memnun olduklarını, bu konuda üzerine düşen görev neyse yapmaya hazır olduklarını dile getirdi. Oldukça verimli geçen toplantının ikincisinin de düzenleneceği öğrenildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL