ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Galibiyet özlemi bitti

            BEYŞEHİR – Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7’inci Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren temsilcimiz Beyşehir Belediyespor, kendi sahasındaki ilk galibiyete erteleme maçında kavuştu. Ligin ilk devresinde..

Galibiyet özlemi bitti

 

          BEYŞEHİR – Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7’inci Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren temsilcimiz Beyşehir Belediyespor, kendi sahasındaki ilk galibiyete erteleme maçında kavuştu.

Ligin ilk devresinde kendi sahasında 4-1 mağlup ettiği Afyon temsilcisi İhsaniye Belediyespor’u 75 nci Yıl Cumhuriyet Stadı’nda oynanan erteleme maçında misafir eden Beyşehir Belediyespor, son sıradaki rakibini 3-1 yendi.

Ağır bir zeminde oynanan karşılaşmanın ilk devresinde her iki takımın da mücadelesinden gol sesi çıkmadı.

İkinci devre, Beyşehir Belediyespor 60.dakikada kalesinde beklenmedik bir gol gördü. Bu dakikada rakip oyuncu Sercan’ın golüyle konuk takım deplasmanda 1-0 öne geçti.

61.dakikada İhsaniye Belediyespor’dan Furkan çift sarı karttan kırmızı kart görerek takımını sahada 10 kişi bıraktı.

Beyşehir Belediyespor, 1-0 yenik duruma düştükten sonra daha çok rakip alanda görülmeye başlarken, özellikle takım kaptanı Nahil’in hücumdaki etkili oyunu 75.dakikada netice verdi. Bu dakikada meşin yuvarlağı sürükleyerek ceza alanı içerisine kadar giren Nahil’i kaleci ancak yere düşürerek durdurabildi. Penaltı atışını Nahil kullandı. Ancak, kaleci topu çıkarmayı başarırken, Nahil’in önüne tekrar düşen meşin yuvarlağı ikinci hamlesinde filelerle buluşturmayı başardı: 1-1.

Bu gol Beyşehir Belediyespor’a moral oldu ve daha da kamçıladı. Nitekim 82.dakikada yine bir atak geliştiren mavi-beyazlılarda Rıdvan’ın nefis pasını iyi değerlendiren Sercan meşin yuvarlağı ağlara gönderirken takımını da 2-1 öne geçirdi.

Bu golün hemen bir dakika sonrasında 83.dakikada yine ani bir kontratak geliştiren Beyşehir Belediyespor’da Nail kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda, bir çalım daha atarak boşta kalan kaleye meşin yuvarlağı sadece göndermekle yetindi: 3-1.

Karşılaşmanın kalan bölümlerinde başka gol olmadı ve Beyşehir Belediyespor, rakibini 3-1 yenerek puanını 7’den 10’a yükseltti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL