ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Gemi Sevk ve İdare Belgesi Sınav Başvurusu

            BEYŞEHİR – Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının düzenlemiş olduğu gemi sevk ve idare belgesi sınavı için müracaatlar başladı. Gemi Sevk ve İdare belgesi almak..

Gemi Sevk ve İdare Belgesi Sınav Başvurusu

 

          BEYŞEHİR – Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının düzenlemiş olduğu gemi sevk ve idare belgesi sınavı için müracaatlar başladı. Gemi Sevk ve İdare belgesi almak isteyenler 31 Mart tarihine kadar  Beyşehir Belediyesi İç Su Araçları Ruhsatlandırma birimine başvurabilecekler.
            Beyşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada 1 Mart itibari ile başvuruların başladığına dikkat çekilerek daha önce sınava girmiş ve başarısız olmuş alanların yalnızca dilekçe ile tekrar başvuruda bulunabilecekleri belirtildi.
            Sınavların gerçekleştirilebilmesi için en az 50 başvuru yapılması gerektiğinin belirtildiği açıklamada ilk defa müracaat edecek olanlar  için istenilen belgele ise şöyle; “2 adet ikametgah belgesi, 2 adet diploma fotokopisi, 2 adet sağlık raporu (Aile hekiminden alınacak), 2 adet nüfus cüzdanı fotokopisi, 8 adet vesikalık fotoğraf, 2 adet plastik telli dosya”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL