ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Genel Cerrahi Uzmanı Koç Göreve Başladı

     Kendi memleketinde göreve başladığı için heyecanlı olduğunu dile getiren Cerrah Koç şunları aktardı;      “Beyşehir in bir çocuğu olarak, liseye kadar öğrenim hayatımı burada tamamladım. Beyşehir i çok..

Genel Cerrahi Uzmanı Koç Göreve Başladı

     Kendi memleketinde göreve başladığı için heyecanlı olduğunu dile getiren Cerrah Koç şunları aktardı;
     “Beyşehir in bir çocuğu olarak, liseye kadar öğrenim hayatımı burada tamamladım. Beyşehir i çok seviyorum ve burada çalışmak istemiştim, bu da bu zamana nasip oldu. Isparta da görev yaptım. Bundan sonra meslek tecrübemi Beyşehir de kullanmak istiyorum. Elimden geleni yapmaya da çalışacağım. Genel cerrahi çok emek isteyen bir bölüm, çok fedakarlıkla çalışmak gerekiyor. Halka hizmet için de en güzel bölümlerden biridir. Hastalara tavsiyem ise koruyucu hekimlik ve bedenlerini tanıyıp, kendilerinin doktor olmalarıdır. Biz de doktor olarak buraya geldiklerinde elimizden gelen yardımı yapmaya çalışacağız.”
     Beyşehirli genel Cerrahi Uzmanı olan Turgut Reis Koç, liseye kadar öğrenimini Beyşehir de tamamladı. Üniversite için Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi ni kazanan Koç, Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi nde de çalıştı. Askerliğini Hakkari Dağlıca da tamamlayan Genel Cerrah Koç, Süleyman Demirel Üniversitesi nde Genel Cerrahi Bölümü nde ihtisas yaptı. Daha sonra 38 yaşındaki doktor Beyşehir Devlet Hastanesi ne atandı ve yeni görevine başladı. Beyşehir İlkhaber Gazetesi olarak yeni görevinde başarılar diliyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL