ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Görevimizin başındayız

          BEYŞEHİR – Taşkın, MHP Beyşehir ilçe teşkilatında düzenlediği basın toplantısında,kamuoyunda ilçe teşkilatlarının görevden alınacağı hususunda birtakım spekülasyonlar dolaştığını belirterek, “İlçe teşkilatı olarak görevimizin başındayız. Biz yeni..

Görevimizin başındayız

 

        BEYŞEHİR – Taşkın, MHP Beyşehir ilçe teşkilatında düzenlediği basın toplantısında,kamuoyunda ilçe teşkilatlarının görevden alınacağı hususunda birtakım spekülasyonlar dolaştığını belirterek, “İlçe teşkilatı olarak görevimizin başındayız. Biz yeni il başkanımızla bu konuyu görüştük. Herhangi bir sıkıntımız yok. Görevimize devam ediyoruz”dedi.

“SEÇİME HAZIRLANIYORUZ”

       İlçe teşkilatlarının görevden alındığına dair kamuoyunda birtakım söylentilerin olduğunu belirten Taşkın, bunların önüne geçmek için böyle bir açıklama yapmak durumunda kaldıklarını kaydetti. Bu söylentilerin doğru olmadığını, Konya’daki tüm ilçe teşkilatlarının da görevlerinin başında olduğunu aktaran Taşkın, “Önümüzde bir seçim süreci var. İl teşkilatımız ve genel merkezimiz ile birlikte bu seçimlere hazırlanacağız. Adaylarımızı hazırlayacağız. Seçim çalışmalarını bu şekilde devam ettireceğiz.”ifadesini kullandı.

MHP’YE BELEDİYE BAŞKANI ADAYLIĞI İÇİN HENÜZ RESMİ MÜRACAAT YOK

Gazetecilerin seçim süreci ile ilgili sorularını da cevaplandıran Taşkın, Beyşehir Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı konusunda şu ana kadar herhangi bir resmi müracaatın olmadığını, kamuoyunda adaylık için konuşulan isimleri kendilerinin de tüm vatandaşlar gibi duyduklarını söyledi. Taşkın, “Bu konuda resmi bir başvuru olmadı ancak Beyşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olmak isteyen isimler resmi olarak müracaat etmeleri halinde başvurularını kabul edeceğiz. Biz bu yönde müracaatları bekliyoruz.”diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL