ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Gül: Turizm Etkinlikleri Önemli

BEYŞEHİR – Beyşehir’in son yıllarda turizmde önemli bir mesafe kat ettiğini vurgulayan Gül, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen 1.Avrasya Turizm Kongresi kapsamında düzenlenen ve 3 gün süren etkinliklere,..

Gül: Turizm Etkinlikleri Önemli

BEYŞEHİR – Beyşehir’in son yıllarda turizmde önemli bir mesafe kat ettiğini vurgulayan Gül, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen 1.Avrasya Turizm Kongresi kapsamında düzenlenen ve 3 gün süren etkinliklere, düzenleme kurulunda yer alan SÜ Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi Bölüm Başkanı Yrd. Doç.Dr. Erkan Akgöz ve Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük  ile beraber Beyşehir Ticaret Odası olarak evsahipliği yaptıklarını söyledi.
       Bu çerçevede, 17 ülkeden yaklaşık 300 bilim adamını kongrenin üçüncü gününde Beyşehir’de ağırladıklarını dile getiren Gül, “Yapılan etkinliklerin bölgemiz turizmi açısından önemi büyüktür. Bu tür kongrelerin devamının gelmesini bekliyoruz.”dedi.
       Öte yandan, Beyşehir’deki etkinliğe katılan SÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Akif Çukurbayır, Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül’e bir teşekkür plaketi de takdim etti.  

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL