ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Havzanın ekonomik haritası çıkarılacak

              BEYŞEHİR – Bu konuda, konunun uzmanı akademisyenlerle birlikte bir çalışma başlattıklarını anlatan Prof.Dr.Abdullah Öztürk, bunun projesini de öncelikli olarak hazırladıklarını belirterek, şu bilgileri..

Havzanın ekonomik haritası çıkarılacak

 

            BEYŞEHİR – Bu konuda, konunun uzmanı akademisyenlerle birlikte bir çalışma başlattıklarını anlatan Prof.Dr.Abdullah Öztürk, bunun projesini de öncelikli olarak hazırladıklarını belirterek, şu bilgileri verdi:

            “S.Ü.İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr.Mahmut Tekin ve beraberindeki ekibi ile bu belirttiğimiz çalışma konusunda bölgeye birkaç defa giderek daha önceleri  incelemelerde bulunulmuştu. Burada yapmak istediğimiz; bölgede ne gibi yatırımlar yapılabilir, bölge halkının kazançlarını daha da yükseltebilmek için neler ve hangi çalışmalar olabilir. Bu konudaki çalışma talebi aynı zamanda hemşehrimiz olan KOP İdaresi Başkanı Prof.Dr.Mehmet Babaoğlu’ndan da geldi.Biz bunun üzerine yola çıktık ve Beyşehir Gölü’nün ekonomik haritasını genel olarak çıkarabilmek için çalışmalara başladık.Bununla ilgili anket çalışmaları da yapacağız, bölgedeki yerleşimlerin nüfus, köylerin ve insanların gelir kaynakları nedir gibi birçok soruya bu anketlerle cevap arayacağız. Bu ekonomik haritayı çıkardıktan sonra da ilgili kurumlara sunup, hazırlayacağımız projelerin hayata geçirilmesi için harekete geçeceğiz.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL