ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Her işin başı sağlık!

             BEYŞEHİR –  Anadolu Eko Turizm ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği Başkanı Prof.Dr.Abdullah Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim..

Her işin başı sağlık!

 

           BEYŞEHİR –  Anadolu Eko Turizm ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği Başkanı Prof.Dr.Abdullah Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Yrd.Doç.Dr.Hakan Ekmekçi başkanlığındaki 20’ye yakın intörn doktor grubu tarafından Gölyaka beldesinde yaşayan vatandaşların yarısına yakın bir bölümünün ücretsiz olarak sağlık taramasından geçirildiğini bildirdi.
            Burada taramanın yanı sıra anket çalışması yapıldığını, yörede bulaşıcı hastalık olup olmadığına yönelik incelemelerde bulunulduğunu anlatan Prof.Dr.Öztürk, şu bilgileri verdi: “Yapılan tetkiklerde ağır hasta durumunda olan vatandaşlarımızın Konya’daki üniversite hastanemizde tedavisi için bölgedeki sağlık ocağının da bilgisi doğrultusunda ve belediyeden de ulaşım desteği alınmak suretiyle tedavileri yapılacak. Biz dernek olarak bu sağlık projelerimizi önümüzdeki dönemde de devam ettireceğiz. Bu konuda derneğimize talepte bulunan yerleşim birimlerimize de gönüllü doktorlarımızı getirmek suretiyle tarama çalışmalarını sürdüreceğiz.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL