ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Hüyük Belediyesi çalışıyor

       İlçe Belediye Başkanı Nusret Akgümüş, yaptığı açıklamada, yollara kilitli parke döşeme çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Çalışmalar kapsamında Bahçelievler Mahallesi’nde yolların kilitli parke taşı ile kaplandığını dile getiren..

Hüyük Belediyesi çalışıyor

 

     İlçe Belediye Başkanı Nusret Akgümüş, yaptığı açıklamada, yollara kilitli parke döşeme çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Çalışmalar kapsamında Bahçelievler Mahallesi’nde yolların kilitli parke taşı ile kaplandığını dile getiren Akgümüş, şu bilgileri aktardı:

     “İlçemiz halkı en iyi hizmeti hak ediyor. Amacımız; imkanlar doğrultusunda şehir merkezinde bakımsız yolun kalmamasıdır. Yapılan çalışmalarla ilçe merkezimizdeki yolları yazın toz, kışın çamurdan bir bir kurtarıyoruz.”

     Akgümüş, ayrıca Devlet Hastanesi ile ilçe merkezini Değirmenaltı Köyü ve Çavuş beldesine bağlayan yolların da Belediye ve Özel İdare işbirliği ile bakım ve onarımdan geçirilerek sıcak asfalt ile kaplandığını kaydederek, çalışmalarda emeği geçen kurum ve kişilere teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL