ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’de Kapalı Yol Kalmadı

BEYŞEHİR – Tüm Türkiye’yi etkileyen kar yağışı Konya ve ilçelerinde de yaşamı olumsuz etkiliyor. Şiddetli ve yoğun kar yağışı Konya merkez ve birçok ilçede yolların kapalı kalmasına neden olurken, ilçe..

Beyşehir’de Kapalı Yol Kalmadı

BEYŞEHİR – Tüm Türkiye’yi etkileyen kar yağışı Konya ve ilçelerinde de yaşamı olumsuz etkiliyor. Şiddetli ve yoğun kar yağışı Konya merkez ve birçok ilçede yolların kapalı kalmasına neden olurken, ilçe belediyelerinin bu zorlu kış günlerinde çalışmaları da bir noktada yetersiz kaldı. Beyşehir Belediyesi ise karın ilk saatlerinden itibaren ekiplerin yoğun çalışmaları neticesinde ilçe merkezi ve mahallelerinde kapalı yol kalmadı.
            Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Murat Özaltun, “Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Zaman zaman şikâyetler oluyor; fakat son yılların en şiddetli kar yağışını geçirdiğimiz bu günlerde çalışmalarımızı hızla sürdürürken vatandaşlarımızdan biraz duyarlı olmalarını istiyorum. 67 mahallede haliyle çok geniş bir alanda bulunuyor; ekiplerimiz durmaksızın çalışıyor. Çok şükür diğer ilçelerde yaşanan yol kapanma sıkıntısı Beyşehir’de yaşanmadı, hiçbir yolumuz kapanmadı. Vatandaşlarımızdan gelen taleplere göre de 24 saat aralıksız mesai yapan karla mücadele ekipleri, karın günlük yaşamı engellememesi için cadde, sokak ve kaldırımlarda kar kürüme ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL