ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

İçerişehir Yeniden Hayat Bulacak

BEYŞEHİR – İçerişehir Mahallesindeki tarihi Bedestende proje ile ilgili mahalle sakinlerine bilgilendirme toplantısı yapıldı. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Konya Büyükşehir Belediyesi İmar ve..

İçerişehir Yeniden Hayat Bulacak

BEYŞEHİR – İçerişehir Mahallesindeki tarihi Bedestende proje ile ilgili mahalle sakinlerine bilgilendirme toplantısı yapıldı. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Konya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Nurullah Osmanlı’nın katıldığı toplantıda projenin başlaması için biran önce mülk sahiplerinin muvaffakiyetlerini vermeleri gerektiği dile getirildi.
            Bölgenin kalkınması ve gelişmesinde turizmin önemine işaret eden Başkan Murat Özaltun proje için mahalle sakinleri başta olmak üzere tüm Beyşehir halkına görev ve sorumluluk düştüğünü vurguladı. Projenin Beyşehir’e büyük değer katacağını belirten Başkan Özaltun “Tarihi ve kültürü yaşatmak, gelecek nesillere aktarmak hepimizin görevi. İçerişehir Mahallesi Sokak Sağlıklaştırma ve Tescilli Binaların Restorasyonu Projesi mahallenin kültürünün yaşatılmasının yanında turizm ve ekonomi anlamında da çok önemsenen bir projedir. Bu projeye en yakın örnek Beypazarı ve Odunpazarı İlçeleridir. Projenin tamamlanmasıyla beraber İçerişehir’in eski ihtişamlı günlerine geri dönecek, Konya ve Beyşehir yeni bir cazibe merkezine kavuşacaktır. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek olmak üzere, projeye destek veren emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
       Toplantıya katılan vatandaşlar projenin hayata geçirilecek olmasından yana memnuniyetlerini ifade ettiler. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL