ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

İnşaat işçisi elektrik akımına kapıldı

          BEYŞEHİR – Olay, Antalya Caddesi Kütüphane hizmet binası yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde inşaatı devam eden bir binanın 4. katına demir çıkarıldığı..

İnşaat işçisi elektrik akımına kapıldı

 

        BEYŞEHİR – Olay, Antalya Caddesi Kütüphane hizmet binası yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde inşaatı devam eden bir binanın 4. katına demir çıkarıldığı esnada elindeki inşaat demirini fark etmeden yapının yanından geçen enerji nakil hattının telleriyle temas ettirdiği belirtilen Cengiz Koç (26) yaralandı. Ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan inşaat işçisi, acil serviste yapılan müdahalenin ardından Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Polis ekipleri, olayın ardından adrese giderek incelemede bulundu. Polis, inşaatın dördüncü katında enerji nakil hattına temas ettikten sonra yere düşerek ucu bir ağacın üzerinde askıda kalan inşaat demirini incelerken, görgü tanığı olan iş arkadaşlarından olay hakkında bilgi aldı.
         Bir süre önce Seydişehir ilçesinden gelerek Beyşehir’de çalışmaya başladığı öğrenilen inşaat işçisi Koç’un evli ve bir çocuk babası olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL