ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Adliyede nöbet değişimi

             BEYŞEHİR – Beyşehir Adliyesi’nde görevli 6 savcı ve hakimin görev yerleri değişti. Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Özyılmaz da Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı’na atandı. Hakimler ve..

Adliyede nöbet değişimi

 

           BEYŞEHİR – Beyşehir Adliyesi’nde görevli 6 savcı ve hakimin görev yerleri değişti. Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Özyılmaz da Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı’na atandı.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu 1. Daire Başkanlığı tarafından 2013 yılı adli ve idari yargı ana kararnamesi yayınlandı. Buna göre Beyşehir’den 6 hakim ve savcı başka yargı bölgelerine atanırken, 8 hakim ve savcı ise  Beyşehir yargı bölgesine atandı.

3 SAVCI, 3 HAKİM BEYŞEHİR’E VEDA EDİYOR…

Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Özyılmaz Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı’na, Beyşehir Cumhuriyet Savcısı Türker Alptekin Adıyaman Cumhuriyet Savcılığına, Beyşehir Cumhuriyet Savcısı Mehmet Arif Yalçınkaya Digor Cumhuriyet Savcılığına atandı. Beyşehir Hakimi Rahime Tezcan Yargıtay Tetkik Hakimliğine, Beyşehir Hakimi Olcay Özcan Besni Hakimliğine, Beyşehir Hakimi Kevser Tuğba Yalçınkaya Digor Hakimliği görevlerine atandı.

BEYŞEHİR’E 3 SAVCI, 5 HAKİM GELİYOR…

2013 yılı adli ve idari yargı kararnamesine göre, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığına Tavşanlı Cumhuriyet Savcısı Mehmet Yurt atandı. Hazro Cumhuriyet Savcısı Ferhat Demirci ile Horasan Cumhuriyet Savcısı Devran Günay da Beyşehir Cumhuriyet Savcılığı görevlerine atandı.

Horasan Hakimi Yasemen Günday, Uludere Hakimi Haydar Şaban Karaköse, Hazro Hakimi Havva Şimşek,  Hazro Hakimi Ceren Hekim Demirci, Tavşan Hakimi Sümeyye Öztürk Yurt Beyşehir Hakimliklerine atandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL