ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

İş Adamları İftar’da Bir araya Geldi

            BEYŞEHİR – Beyşehir Ticaret Odası tarafından düzenlenen iftar yemeğine Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, Belediye Başkanı İzzet Taşcı, akademisyenler, kurum..

İş Adamları İftar’da Bir araya Geldi

            BEYŞEHİR – Beyşehir Ticaret Odası tarafından düzenlenen iftar yemeğine Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, Belediye Başkanı İzzet Taşcı, akademisyenler, kurum amirleri, sivil toplum örgütü ve siyasi parti ilçe temsilcileri, il genel meclis üyeleri ve oda üyesi iş adamları katıldı.
            Yemeğin ardından Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül, kısa bir konuşma yaparak birlik beraberliğin önemini belirterek, “Rahmet ve bereketin doruğa ulaştığı Ramazan ayında, oda üyesi iş adamları ile iftar sofrasında bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. ‘Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır’ hadisinden yola çıkarak, ülkemizin ve etrafımızdaki ülkelerin, geçirmiş olduğu bu soğuk ve kritik dönemde, daha güçlü ve birlik beraberlik içerisinde olmamız gerektiğini hepimiz biliyoruz. Beyşehir’de de üst düzey yönetici, bürokrat, sivil toplum örgütü ile siyasi parti başkanları ve oda üyeleriyle bu yemekte bir araya gelerek, bu birlik ve beraberliğimiz en güzel şekilde gösterilmiştir. Bu beraberliğin rahmet ve bereket getirmesini temenni ediyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL