ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Peygambere Sevgi Gecesi

            BEYŞEHİR – Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında iki cihan serveri Hz. Muhammed (s.a.v.)’in doğumunun 1441. yılını kutladığımız bu günlerde peygamberimizin yaşantısını örnek alarak, onu anlamak,..

Peygambere Sevgi Gecesi

 

          BEYŞEHİR – Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında iki cihan serveri Hz. Muhammed (s.a.v.)’in doğumunun 1441. yılını kutladığımız bu günlerde peygamberimizin yaşantısını örnek alarak, onu anlamak, anlatmak ve yaşantımıza da uygulatmak için Anadolu Gençlik Derneği olarak Peygamberimize Sevgi Gecesini tertiplemiş bulunmaktayız. Mutluluk yolu, insanlığın Efendisi Peygamberimiz’i (sas) daha çok anmak ve anlamak’tır. Yeryüzü, Peygamberimiz’in mesajını anladıkça daha güzel, daha huzurlu olacaktır. 
         Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Sevgili Peygamberimiz (SAV)’in insanlığa hediye ettiği davranış zerafetinin, sevgi ve barış mesajlarının anlatılması toplum olarak sevgi bağımızın kuvvetlenmesine gönül köprümüzün perçinleşmesine ve ayrıca dinimizin doğru algılanmasında bu programımız inşallah katkıda bulunacaktır. Bu  münasebetle 1 Nisan Pazar günü saat 19:30’da Çevik Düğün salonunda Türkiye birincisi hafızlarımızın Kur’ an ziyafeti, Mustafa Özşimşekler Hocaefendinin  Sohbeti , sinevizyon gösterisi ve Grup Vav ilahi grubunun sahne alacağı Peygamberimize Sevgi Gecesine tüm halkımızı davet ediyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL