ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

İş Çıkışı Silahlı Saldırı

            BEYŞEHİR – Beyşehir’de televizyon tamirciliği yapan bir kişi, iş çıkışı aracına binerken motosikletli bir kişinin silahlı saldırısı sonucu yaralandı.             Olay, Beyşehir ilçesine bağlı..

İş Çıkışı Silahlı Saldırı

            BEYŞEHİR – Beyşehir’de televizyon tamirciliği yapan bir kişi, iş çıkışı aracına binerken motosikletli bir kişinin silahlı saldırısı sonucu yaralandı.
            Olay, Beyşehir ilçesine bağlı Hacıarmağan Mahallesi Mezarüstü Sokak’ta meydana geldi

            Edinilen bilgiye göre, televizyon tamirciliği yapan Mehmet S., işyerini kapatıp ilçeye bağlı Kuşluca köyündeki evine gitmek üzere park halindeki aracına binmek istedi. Bu sırada Cuma Camisi Sokak üzerinden motosikletiyle gelen kimliği belirlenemeyen bir kişi, peş peşe iki el ateş ettikten sonra kaçtı. Vücuduna isabet eden saçmalar nedeniyle yaralanan Mehmet S., ambulansla kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi’nden Konya’ya sevk edildi. Olayda işyerinin camlarının kırılırken, park halindeki bazı araçların camları da zarar gördü.

            Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, kasklı olduğu belirlenen motosikletli şahsı tespit etmek için çalışma başlattı. Görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda motosikletin plakasını belirleyen polis, çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini de incelemeye aldı. Şüphelinin kimliği kısa süre içerisinde tespit edildi.

 

            Öte yandan, polis olay yerinde biri yol üzerinde, diğeri bir aracın sileceklerinin altındaki boşluğa düşen 2 adet boş tüfek kartuşu buldu

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL