ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Jandarma’dan silah operasyonu

  BEYŞEHİR-Beyşehir’de Jandarma tarafından izinsiz üretildiği belirlenen toplam 208 adet av tüfeği ve 790 kalem av tüfeği yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Beyşehir İlçe..

Jandarma’dan silah operasyonu

 

BEYŞEHİR-Beyşehir’de Jandarma tarafından izinsiz üretildiği belirlenen toplam 208 adet av tüfeği ve 790 kalem av tüfeği yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı asayiş timleri, bir işyerinin deposunda yaptığı aramada, izinsiz üretildiği ileri sürülen 112 dipçiksiz, 93 yarı otomatik, 2 otomatik  ve 1 tek kırma modelinde toplam 208 adet av tüfeği ele geçirdi. Aynı mekanda yapılan aramada av tüfeği yapımında kullanıldığı tesbit edilen şarjör, dipçik, namlu, plastik el  kundağı gibi değişik 790 kalem malzeme de ele geçirildi. Av tüfekleri ile malzemelere Jandarma tarafından el konulurken, işyeri sahibi hakkında 551 Sayılı Patent Hakları’nın Korunması ve 2521 Sayılı Avda ve Sporda Kullanılan Tüfekler, Nişan Tabancaları ve Av Bıçaklarının Yapımı,Alımı, Satımı ve Bulundurulmasına dair kanunun ilgili maddeleri gereğince işlem yapıldığı öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL