ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kamyon Altında Kalarak Öldü

              BEYŞEHİR – Edinilen bilgiye göre Olay, Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü Genek Deposunun arkasında bulunan arazideki küçük ve büyükbaş hayvanların bulunduğu bir çiftlikte meydana geldi. Oğlu..

Kamyon Altında Kalarak Öldü

 

            BEYŞEHİR – Edinilen bilgiye göre Olay, Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü Genek Deposunun arkasında bulunan arazideki küçük ve büyükbaş hayvanların bulunduğu bir çiftlikte meydana geldi. Oğlu ile birlikte besicilik yapan Mehmet Akbıyık, çiftliğe geldiğinde oğlu Akif Akbıyık’ın cansız bedeni ile karşılaştı. 42 BCF 43 plakalı kamyonu da köpek kulübesi gibi bir yere çarptığını gören baba, durumu güvenlik güçlerine haber verdi.

            Adrese Jandarma ekipleri gelirken, Jandarma Olay Yeri ekiplerinin de araştırma ve inceleme bulundu. Akbıyık’ın cesedi otopsi için Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, Jandarma ekipleri kamyonu ve her türlü ayrıntıyı incelemeye aldı.
            Yapılan otopsi sonucu herhangi bir darp, yara ve boğuşma bulgusuna rastlanmadığı, şahsın hareket eden kamyonun lastiklerinin altında kalarak kaza sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.
            Akif Akbıyık’ın olay esnasında çiftlikte yalnız olduğu, görgü tanığı olmadığı için arıza yapan aracı çalıştırmak amacıyla altına yatmış olabileceği, hareket eden kamyonu durdurmaya çalışırken ya da üzerine gelirken kazanın yaşanmış olabileceği değerlendiriliyor.

            Olayla ilgili soruşturma sürüyor

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL