ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kamyoncular garaj istiyor

              Nakliyecilerin bu yöndeki talebi Sanayi Sitesi’nde hafta sonunda düzenlenen esnaf toplantısında gündeme geldi.             AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, Beyşehir Belediye Başkanı..

Kamyoncular garaj istiyor

 

            Nakliyecilerin bu yöndeki talebi Sanayi Sitesi’nde hafta sonunda düzenlenen esnaf toplantısında gündeme geldi.

            AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı ile AK Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu’nun da katıldığı toplantıda bir nakliyeci esnafı, bölgede kamyon garajı bulunmamasının sıkıntılarını yaşadıklarını, kendilerine  yer tahsisi konusunda destek beklediklerini söyledi.

            Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, esnafın bu yöndeki talebi üzerine yaptığı konuşmada, kamyon garajı olmamasının bölgede son dönemde bir sıkıntı oluşturmaya başladığını söyledi.

            Bu noktada ciddi bir ihtiyacın olduğunu müşahade ettiklerini dile getiren Taşcı, şunları kaydetti:

            “Bu konuyla ilgili olarak Karayolları asfalt plenti ile hayvan pazarı olarak kullandığımız mekanın ortasında bir alan var. Talimat verdim, orasıyla ilgili bir çalışma yapılıyor. Ana yol kenarında sanırım kamyoncular için de uygun bir alan olabilir. Beyşehir Sanayi Sitesi girişindeki alan kamyoncularımız için artık çok küçük geliyor.  Eğer sözünü ettiğimiz yer yeterli gelirse arkadaşlara ‘çalışmasını yapın, getirin’ dedim. Kamyoncu esnafımızla da bir araya gelip bu konuda bir değerlendirme yapacağız. Bu soruna artık bir çözüm bulmalıyız, çünkü mahalle içerisinde de ciddi şikayetler almaya başladık. Koskoca kamyonu esnafımız evinin önüne koyduğu zaman üç tane evi birden kapatıyor.Bu konu artık aciliyet hissettirmeye başladı.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL