ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kamyonetle Otomobil çarpıştı 2 ölü

               Kamyonet ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu her iki aracın sürücüsü hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre kaza, dün akşam saat 23.00 sıralarında Beyşehir-..

Kamyonetle Otomobil çarpıştı 2 ölü

 

             Kamyonet ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu her iki aracın sürücüsü hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre kaza, dün akşam saat 23.00 sıralarında Beyşehir- Konya karayolunun 70. kilometresindeki Belenbaşı Beli mevkiinde meydana geldi.
            Konya’da Beyşehir istikametine giden Ahmet Boztaş idaresindeki 06 PBC 96 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Abdullah Tuncer idaresindeki 42 ATC 28 plakalı kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle araçlarından yola fırlayan sürücülere ilk müdahale olay yerinden tesadüfen geçen sağlık görevlisi tarafından yapıldı.
            Kısa bir süre sonra olay yerine ulaşan 112 ekipleri de kalbi duran sürücülere müdahale etti. Sürücülerin hayata döndürülmesi için yoğun çaba sarf eden sağlık görevlileri yaklaşık 45 dakikalık kalp masajına rağmen sürücülerin duran kalpleri çalıştırılamadı. Kaza nedeniyle karayolunda trafik bir süre aksadı. Hayatını kaybeden sürücülerin cesetleri, otopsi için morga kaldırıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL