ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Köpekler kazaya neden oldu: 4 yaralı

       BEYŞEHİR – Beyşehir ilçesinde yolda oynaşan köpekler, kazaya neden oldu. Köpeklere çarpmamak için köprü üzerindeki demir direğe ve yanındaki korkuluklara çarparak durabilen otomobil, sulama kanalına uçmaktan son..

Köpekler kazaya neden oldu: 4 yaralı

 

     BEYŞEHİR – Beyşehir ilçesinde yolda oynaşan köpekler, kazaya neden oldu. Köpeklere çarpmamak için köprü üzerindeki demir direğe ve yanındaki korkuluklara çarparak durabilen otomobil, sulama kanalına uçmaktan son anda kurtuldu. 

Kaza, Beyşehir-Yenişarbademli karayolu üzerinde meydana geldi. Beyşehir’den Kurucuova beldesine gittiği öğrenilen Hamit E. (45) yönetimindeki 42 KV 616 plakalı otomobilin Yeşildağ beldesi girişinde, önüne yolda oynayan 3 köpek çıktı. Köpeklerden önce 2’sine çarpan otomobil, ardından köprü üzerindeki demir direğe ve korkuluklara çarparak durabildi. Köprünün altından geçen sulama kanalına düşmekten direk ve korkuluklar sayesinde şans eseri kurtulan araçtan yaralı olarak çıkarılan sürücü ve içerisindeki Nazire E. (71), Emine E. (37) ile Melahat E. (53), ambulanslarla kaldırıldıkları Beyşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Kazanın ardından otomobil çekici tarafından alınırken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL