ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

KTM Lisesi Yeni Başarılara İmza Atıyor

      BEYŞEHİR – T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, Hayat boyu Öğrenme Programı (LLP) Leonardo da Vinci Hareketlilik projeleri ile ilgili 2012 teklif çağrısı döneminde Beyşehir Kız Teknik ve Meslek Lisesi..

KTM Lisesi Yeni Başarılara İmza Atıyor

 

    BEYŞEHİR – T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, Hayat boyu Öğrenme Programı (LLP) Leonardo da Vinci Hareketlilik projeleri ile ilgili 2012 teklif çağrısı döneminde Beyşehir Kız Teknik ve Meslek Lisesi olarak hazırladığımız “2012-1-TR1-LEO01-37570” numaralı “C SHARP (C ) PROGRAMLAMA BİLGİ VE BECERİLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ.” isimli proje teklifimiz 2261 proje teklifi arasından Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) tarafından desteklenmeye değer bulunmuş ve kabul edilmiştir.
       Proje kapsamında okulumuz ve ortak okullarımızın Bilişim Teknolojileri Alanını 10. ve 11. sınıflarından toplamda 28 öğrenci 4 öğretmen yurtdışında staj yapacaklar. Projemizin okulumuzun sahip olduğu ilk proje olması ayrıca bu program kapsamında Konya da kabul edilen iki projeden birisi olması dolayısıyla çok mutluyuz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL