ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kutlu doğum coşkusu

             Hafta kapsamında Belediye kültür salonunda bir konferans gerçekleştirildi. Programa Hüyük Kaymakamı Yasin Yunak, Hüyük Müftüsü Süleyman Narol, Doğanhisar Müftüsü Bilal Kadı, daire amirler ve..

Kutlu doğum coşkusu

 

           Hafta kapsamında Belediye kültür salonunda bir konferans gerçekleştirildi. Programa Hüyük Kaymakamı Yasin Yunak, Hüyük Müftüsü Süleyman Narol, Doğanhisar Müftüsü Bilal Kadı, daire amirler ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta kürsüye gelen İlçe Müftüsü Süleyman Narol, hafta ile ilgili bilgiler verirken kardeşlik teması üzerine konuşmalar yaptı.

            Programa konuşmacı olarak katılan Doğanhisar Müftüsü Kadı, “Hazreti Peygamber, kardeşlik ahlakı ve kardeşlik hukuku” konularında bilgilendirmede bulundu. Program musiki sunumu ile son buldu.

            Öte yandan, Hüyük’te kutlu doğum haftası nedeniyle ilköğretim ve ortaöğretim öğrencileri arasında düzenlenen “Bir genç ve çocuk Peygamberi niçin Sever?”, konulu kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Yarışmada birincilere bisiklet, ikincilere dijital fotoğraf makinesi, üçüncülere ise kol saati ödülü verildi.

            Yarışmada ilköğretim kategorisinde birinciliği Mevlana İlköğretim Okulu’ndan Nazire Yücel, ortaöğretim kategorisinde ise Hüyük Çok Programlı Lisesi’nden Aslı Duru elde etti. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL