ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Liseli atletler madalyaları topladı

             BEYŞEHİR –  26-27 Mart 2012 tarihleri arasında il merkezinde gerçekleştirilen müsabakalarda Beyşehir Ticaret Meslek Lisesi adına yarışan atletler göz doldurdu.             110 metre erkekler..

Liseli atletler madalyaları topladı

 

           BEYŞEHİR –  26-27 Mart 2012 tarihleri arasında il merkezinde gerçekleştirilen müsabakalarda Beyşehir Ticaret Meslek Lisesi adına yarışan atletler göz doldurdu.

            110 metre erkekler ve bayanlar engelli koşu kategorisinde Şaban Çınar ikinci ve üçüncü, Sema Mutu ikinci, bin 500 metre  koşuda Ayşe Akmercan üçüncü, sırıkla yüksek atlamada Sevim Erol üçüncülük derecesi elde etti.

            Kız ve erkekler olmak üzere iki farklı takımla müsabakalara katılan Beyşehir Ticaret Meslek Lisesi şampiyona sonunda kızlarda takım halinde Konya dördüncüsü oldu.

            Takımın çalıştırıcısı İskender Özdemir, yaptığı açıklamada, müsabakalarla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

            “Okula müdür yardımcısı olarak atandıktan sonra ilk işimiz gençlerimize atletizmi tanıtmak, sevdirmek ve müsabakalara katılmasını temin etmek oldu. İki haftalık bir çalışma programıyla müsabakalara hazırlandık. Çok kısa zamanda bu başarıya imza attık. Gençlerimiz gelecek yıllar için bizlere umut verdi. İnşallah gelecek yıllar planlı bir şekilde çalışıp şampiyonluk kupasını kaldıracağız. Şimdi önümüzde bahar turnuvaları var. Turnuvalara tüm branşlarda katılacağız. Bu okulda sporu kalkındıracağız. Bize yardımcı olan, katkı sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve ulaşım konusunda yardımcı olan Beyşehir Belediye Başkanımız İzzet Taşçı’ya teşekkür ediyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL