ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Martı’nın Play-off’a Bıraktı

         BEYŞEHİR  -Konya Amatör Küme Süper Grup’ta ligin bitimine bir hafta kala ilk iki sıra şekillenirken, kümede kalmak için çabalayan 6 takımın mücadelesi ise nefes kesiyor.  ..

Martı’nın Play-off’a Bıraktı

         BEYŞEHİR  -Konya Amatör Küme Süper Grup’ta ligin bitimine bir hafta kala ilk iki sıra şekillenirken, kümede kalmak için çabalayan 6 takımın mücadelesi ise nefes kesiyor.

         Süper Grup’ta 19’uncu hafta dün oynanan maçlarla geride kalırken, yenilmesine rağmen Beyşehir’in de kendi sahasında 3 puan kaybetmesi üzerine lider Karapınar Belediyespor, ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. 
          Kümede kalma mücadelesi veren Ereğlispor’la deplasmanda karşılaşan Karapınar Belediyespor rakibine 1-0 mağlup oldu. Karapınar bu sonuçla, ligin bitimine bir hafta kala en yakın rakibi olan Beyşehir’in 4 puan önünde şampiyonluğu garantiledi.
          Grupta ikinci sırayı garantileyen temsilcimiz Beyşehir Belediyespor da, kümede kalma mücadelesi veren Akşehir Endüstrispor’u konuk etti. Rakibine karşı 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadı’nda şok bir yenilgi alan mavi-beyazlılar, 90 dakika sonunda sahadan 5-2’lik skorla mağlup ayrıldı. Beyşehir Belediyespor, sezonun bitimine bir hafta kala ligi ikinci sırada tamamlamayı garantiledi. Bu sonuçla Beyşehir Belediyespor BAL ligine yeniden dönüş yapabilmek için play-off maçları yapacak. Ancak, Beyşehir Belediyespor BAL liginden bir Konya takımının bir üst lige yükselmesi halinde Karapınar’dan sonra BAL ligine otomatik olarak yükselen ikinci takım olacak. 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL