ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Mekke’nin Fethi’ne Davet

           BEYŞEHİR – Anadolu Gençlik Derneği Beyşehir Şube Başkanı Dr. Mehmet ALTUĞ yazılı bir açıklama ile Beyşehirlileri Mekke’nin Fethi programına davet etti.       ’’İnsanların hayırlısı,..

Mekke’nin Fethi’ne Davet

 

         BEYŞEHİR – Anadolu Gençlik Derneği Beyşehir Şube Başkanı Dr. Mehmet ALTUĞ yazılı bir açıklama ile Beyşehirlileri Mekke’nin Fethi programına davet etti.
      ’’İnsanların hayırlısı, insanlara faydalı olandır” düsturuyla çalışmalarını yürüten Anadolu Gençlik Derneği, maddi ve manevi anlamda yepyeni fetihler gerçekleştirecek güzel insanlar  yetiştirmek gayretindedir. İslam tarihimizde mükemmel bir sayfa olarak yer alan MEKKE’nin FETHİ’ni Beyşehirli kardeşlerimize tekrar hatırlatmak ve güzel bir şekilde anmak niyetiyle 31 Aralık 2012 pazartesi günü saat 19.00’da Çevik Düğün Salonunda Mekke’nin Fethi Gecesi düzenlenmekteyiz. Milli ve manevi değerlerine bağlı halkımız bu gecede genelde çeşitli sebepler kullanılarak günaha sevk edilmektedir. İşte bu sebeple, yani halkımız günahın en çok işlendiği bu geceyi hayırlı bir şekilde geçirmesi için Anadolu Gençlik Derneği Türkiye’nin dört bir yanında bu programları düzenlemektedir. Mekke fetihleri gibi kan dökülmeyen yepyeni fetihleri gerçekleştirme kararlığında olan, yüksek İslami ahlaki değerlerle yaşayan gençlik yetiştirme yolunda yaptığımız gecemize Beyşehirli kardeşlerimizi davet ediyor ve bekliyoruz. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL