ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Açılışta Gelinlik Defilesi

            BEYŞEHİR – Beyşehir’de yeni açılan gelinlik satışı yapan bir mağaza,  tanıtım için işyerinin önünde İzmir’den gelen mankenlerin de katıldığı bir gelinlik defilesi düzenleyince organizasyona..

Açılışta Gelinlik Defilesi

 

          BEYŞEHİR – Beyşehir’de yeni açılan gelinlik satışı yapan bir mağaza,  tanıtım için işyerinin önünde İzmir’den gelen mankenlerin de katıldığı bir gelinlik defilesi düzenleyince organizasyona vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Defileyi izleyen kadınlar, meraklı gözlerle mankenleri yakından izleme imkanı bulurken, gençler ise görüntü alabilmek için cep telefonlarını ellerinden hiç düşürmedi.
          Yeni Mahalle’de açılan bir gelinlik mağazası  önünde açık havada düzenlenen defile öncesi işyerinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı ve çok sayıda davetli katıldı. Yapılan duaların ardından işyeri kesilen kurdela ile açıldı.

GÖNÜLLÜ MİNİK MANKENLER DE DEFİLEDE BOY GÖSTERDİ…

Açılışın ardından işyerinin önünde gerçekleştirilen sokak defilesi ise mahalle sakinlerinden ve davetlilerden yoğun ilgi gördü. Birbirinden güzel mankenler,  mağazara  satışa sunulan 2013 yılının son kreaksonyonlarından oluşan beyaz  gelinlikler ile rengarenk nişanlık, kına gecesi ve abiye kıyafetleri giyerek izleyenlerin beğenisine sundu. Defilenin sonunda ise mankenler daha çok  tesettürlü bayanların tercih ettiği düğün kıyafetlerini giyip tanıtırken, davetlilerin gözleri önüne serdi. Bu arada, minik gönüllü mankenler de  ablalarının kıyafet değiştirdiği anlarda  podyuma çıkarak hünerlerini sergilerken, giydikleri  beyaz gelinlik ve nişanlık kıyafetleri ile ilgi odağı oldu. 

BEYŞEHİR’DE BİR İLK…

        Gelinlik mağazasının sahiplerinden Nazik Gelir, işyerinin hemen önünde gerçekleştirdikleri sokak defilesine ilginin beklediklerinden de fazla olduğunu belirterek, “Beyşehir’de ilgi çekmek istedik. Açılışımız, farklı ve ilginç olsun istedik. İzmir’den getirdik mankenlerimizi. İlgi güzeldi, hoştu. Normal bir açılıştan farklı oldu. İlk defa Beyşehir’de böyle bir şey gördükleri için vatandaşların tepkisi de güzeldi.Bu sene genelde toplama etekler,  küpürler, tesettüre daha yoğunuz. Hani normal açıklar artık kalkıyor. Tesettür daha yoğunlukta. Mankenlerimize en sonunda  tesettürlü kıyafetleri de giydirdik. Farklı bir şey olsun istedik.”dedi.

Mağaza sahibi Hamdi Gelir de, “Defilemiz podyum üzerinde oldu, mankenler gelinliklerini giyip yürüdü, herkes izledi, tebrik etmeye gelenler oldu,’ çok güzel oldu’ dediler. “Beyşehir’de böyle bir şey görmedik’ dediler.”diye konuştu.

TESETTÜRLÜ MODELLER DE GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Defileye katılan manken Meltem Düzyaman ise, “Beyşehir’de ilk defa katılıyoruz ama ilk defa olmasına rağmen çok da güzel geçti.Genelde böyle daha kabarık, daha süslü, böyle boncuklu, işlemeleri çok olan daha çok seviliyor bu yörelerde sanırım. Hepsi de çok güzeldi zaten. Nişanlık da, kına gecelik de vardı.Ama en gözdeler tabiî ki çok işlemeli olan gelinliklerimizdi,çok da beğenildi.Tesettürlü gelinlikler de vardı modeller arasında. Onlar da çok rağbet aldı.”diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL