ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Mezunlar Pilav Gününde Bir Araya Geldi

        BEYŞEHİR-Beyşehir Ali Akkanat Anadolu Lisesi mezunları okul bahçesinde gerçekleştirilen 5.pilav günü etkinliğinde buluştu.        Ali Akkanat Anadolu Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından okulun toplantı salonunda düzenlenen programa Beyşehir Kaymakamı Muzaffer..

Mezunlar Pilav Gününde Bir Araya Geldi

        BEYŞEHİR-Beyşehir Ali Akkanat Anadolu Lisesi mezunları okul bahçesinde gerçekleştirilen 5.pilav günü etkinliğinde buluştu.
        Ali Akkanat Anadolu Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından okulun toplantı salonunda düzenlenen programa Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Demirgül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, daire amirleri, okulun kurucu, önceki dönemlerde görev yapan ve mevcut idarecileri ile mezun öğrenciler katıldı.
         Ali Akkanat Anadolu Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Mustafa Demir, yaptığı konuşmada, bin 200’e yakın mezun öğrenciye sahip okulda 2012 yılında mezun öğrenciler olarak dernek çatısı altında biraraya geldiklerini söyledi. Demir, bu tür toplantıların geleneksel hale dönüşmesi, daha kurumsal bir yapıya kavuşması ve halen öğrenim gören ve üniversitede öğrenimini sürdüren öğrencilere maddi manevi katkılarda bulunmak amacıyla böyle bir derneği kurduklarını söyledi.
         Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük de, liseler, ortaokullar ve hatta ilkokulların insan karakterinin oluşmasında önemli yerler olduğunu belirterek, “Dolayısıyla size bu karakterin oluşmasında katkı sağlayan öğretmenlerinizi, yöneticilerinizi, arkadaş çevrenizi hatırlama amacıyla biraraya gelmeniz fevkalade önemsenecek ve takdir edilecek bir konudur” şeklinde konuştu.
          Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ise, düzenlenen 5. pilav gününün hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk da, bu buluşmanın en iyi göstergesinin okula karşı bir aidiyet duygusu ve ruhun oluşması olduğunu vurguladı.
         Konuşmalar ardından 2013-2014 öğretim yılı birincisi öğrenciye plaket ve altın verildi. Ardından okul bahçesinde düzenlenen yemeğe katılan davetliler, yemek sonrası hatıra fotoğrafı çekindi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL