ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Namus Cinayetine 2 Tutuklama

İlçemizde , bir kişinin av tüfeğiyle vurularak öldürülmesi ile ilgili Jandarma tarafından gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı. Karaali Mahallesi’nde yaşanan cinayet olayında, 30 yaşındaki İsa Erdoğmuş, tartıştığı kişi tarafından..

Namus Cinayetine 2 Tutuklama

İlçemizde , bir kişinin av tüfeğiyle vurularak öldürülmesi ile ilgili Jandarma tarafından gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Karaali Mahallesi’nde yaşanan cinayet olayında, 30 yaşındaki İsa Erdoğmuş, tartıştığı kişi tarafından av tüfeği ile vurularak öldürülmüştü.

Olayın ardından Jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alınan şüphelilerden M.I. , İ.I. ve D.I.  Jandarmadaki sorgulamasının ardından Beyşehir Adliyesi’ne sevk edildi.

Polis ve  Jandarma ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri altında Beyşehir Adliyesi’ne çıkarılan şüphelilerden D.I., “cinayetin nedeni namus meselesi mi?” sorusuna “evet efendim” diyerek cevaplarken, diğer şüpheliler soruları cevapsız bıraktı.  Şüphelilerle beraber cinayette kullanılan av tüfeği de adliyeye getirildi.

Cumhuriyet Savcılığı’nda yapılan sorgulamalarının ardından adam öldürmeye azmettirme suçlamasıyla D.I. ve adam öldürme suçlamasıyla M.I. nöbetçi mahkemeye sevk edildi. İ.I. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, mahkemeye çıkarılan iki şüpheli de tutuklandı.

Cezaevine konulmadan önce Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne sağlık kontrolü için getirilen cinayet zanlısı  M.I. ‘pişman mısınız’ sorusuna, “acaip bir şekilde” diye cevap verdi.

Şüpheliler daha sonra Beyşehir cezaevine gönderildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL