ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Gülşen Hayranlarını Coşturdu

       BEYŞEHİR – Türk Pop Müziği’nin sevilen ismi Gülşen,  son zamanlarda konser programlarında sahneye geç çıkmayı adeta gelenek haline getirdi.         Beyşehir ilçesinde, göl kıyısındaki festival..

Gülşen Hayranlarını Coşturdu

       BEYŞEHİR – Türk Pop Müziği’nin sevilen ismi Gülşen,  son zamanlarda konser programlarında sahneye geç çıkmayı adeta gelenek haline getirdi. 
       Beyşehir ilçesinde, göl kıyısındaki festival alanında bu yıl 10’uncusu  düzenlenen Uluslar arası Göl Festivali kapsamında konser veren Gülşen, dün akşam sahneye çıkmakta  yaklaşık 40 dakika gecikince kendisini büyük bir heyecanla bekleyen genç hayranlarının tepkisini çekti. ‘Gülşen, Gülşen…’ diye alkışlarla tempo tutarak  sevdikleri sanatçının sahneye çıkmasını uzun süre bekleyen hayranları, gecikme yaşanınca protesto etti.
       Önce Protesto, sonra alkışlarla moral.
       Saat 22.00’de başlaması gereken konser 40 dakikalık bir gecikmeyle başlarken, Beyşehirli hayranları Gülşen’e sahneye çıkmasının ardından  göz doldurduğu sahne performansı nedeniyle ise bu defa  alkışlarıyla moral verdi. Konserine son dönemde büyük çıkış yapan, hit parçası ‘Yatcaz Kalkcaz Ordayım’ı seslendirerek başlayan Gülşen, hayranlarının tepkisine ise sahnede yorum yapmadı. Gülşen, arka plandaki müzisyenleri için alkış isteyerek teşekkür ederken, ‘Sırtım yere gelmez siz varken”diye konuştu. Hayranlarının da, “Ve tabiî ki siz varken de  sırtım yere gelmez. Çok teşekkür ediyorum, ay ne mutluyum, ne şanslıyım.” sözleriyle gönlünü aldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL