ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Nohut Büyüklüğünde Dolu

BEYŞEHİR – Beyşehir’de aniden bastıran sağanak yağmur daha sonra doluya dönüştü. Nohut iriliğinde yağan doluya yakalanan vatandaşlar sığınacak yer aradı. Dükkanlara, pasaj içlerine ve saçak altlarına sığınan vatandaşlar, yağış sonrası..

Nohut Büyüklüğünde Dolu

BEYŞEHİR – Beyşehir’de aniden bastıran sağanak yağmur daha sonra doluya dönüştü. Nohut iriliğinde yağan doluya yakalanan vatandaşlar sığınacak yer aradı. Dükkanlara, pasaj içlerine ve saçak altlarına sığınan vatandaşlar, yağış sonrası gidecekleri adreslere yöneldi. Bir süre devam eden yağıştan pazar esnafı olumsuz etkilendi. Sağanak şeklinde yağan yağmur ve dolu, şehir merkezindeki trafiği olumsuz etkiledi. Caddelerde seyir halindeki sürücüler, oluşan su birikintileri nedeniyle süratini azaltmak durumunda kaldı, sağanak yağış nedeniyle zaman zaman silecekler araç camlarını silmeye yetişmekte zorlandı. Yaklaşık 15 dakika boyunca süren dolu yağışı, bir süre sonra etkisini yitirdi.

Sağanak yağış sebebiyle belediye ekipleri harekete geçti. Görevliler, tıkanan rögar kapaklarının önünde çalışma yaptı. Sağanak yağmur nedeniyle bazı iş yerlerinin yağmur sularıyla dolduğu öğrenilirken, bölgedeki ekili sahalarda bir tahribat olup olmadığının yapılan araştırmalardan sonra netlik kazanacağı belirtildi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL