ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

O şimdi asker

      BEYŞEHİR – BGRT’de uzun süredir görev yapan Hüseyin Özmen, 1992/1 tertip olarak Burdur 58.Piyade Eğitim Alayı’nda askerlik görevine başlayacak.        Kışla yolculuğunda Özmen’i haberci meslektaşları, ailesi..

O şimdi asker

 

    BEYŞEHİR – BGRT’de uzun süredir görev yapan Hüseyin Özmen, 1992/1 tertip olarak Burdur 58.Piyade Eğitim Alayı’nda askerlik görevine başlayacak.
       Kışla yolculuğunda Özmen’i haberci meslektaşları, ailesi ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Araç konvoyu eşliğinde Beyşehir terminaline gelen Özmen, kendisini kışlaya götürecek yolcu otobüsünü beklerken çalan davul zurna eşliğinde meslektaşları ve arkadaşları ile birlikte oynayarak yaşanan coşkuya ortak oldu. Boynundaki emziğiyle dikkat çeken Özmen, ailesi ve arkadaşları ile sıra vedalaşmaya geldiğinde duygusal anlar yaşadı. Haber mesaisini artık geride kalan meslektaşlarına bıraktığını, Beyşehir’i yine askerlik görevini yaptığı yerden takip etmeye devam edeceğini söyleyen Özmen, “Aklım hep Beyşehir’de kalacak.”diye konuşurken, “Hep kamera arkasındaydın? Şimdi kamera önündesin, haber olmak nasıl bir duygu?” sorusunu; “Tuhaf bir duygu. Ama kamera arkası daha güzel” diye cevaplandırdı.
     Özmen’in babası Hasan Hüseyin Özmen ise, haberci oğlunu büyük bir gururla askere yolladığını belirterek, “Allah cümle aleme göstersin. Onurluyuz, gururluyuz.”diye konuştu.
      Omzundaki Türk bayrağı ile arkadaşları tarafından havaya da atılan ve “En büyük asker bizim asker” sloganıyla kışlaya uğurlanan Hüseyin Özmen’e gazetemiz olarak vatani görevinde başarılar dilerken, şimdiden ‘hayırlı teskereler’ temenni ediyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL