ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Ödüllü 23 Nisan fotoğrafları sergilendi

            BEYŞEHİR – Ortaokul 5’inci sınıfları arasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen yarışma sonunda dereceye giren ve sergileme ödülü kazanan eserler..

Ödüllü 23 Nisan fotoğrafları sergilendi

 

          BEYŞEHİR – Ortaokul 5’inci sınıfları arasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen yarışma sonunda dereceye giren ve sergileme ödülü kazanan eserler ilçe halkının beğenisine sunuldu.

Yağışlı hava nedeniyle kapalı bir mekanda düzenlenen serginin açılış törenine Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, kurum amirleri, akademisyenler ve vatandaşlar katıldı.

Açılışın ardından protokol ve  katılımcılar öğrencilerin çektikleri fotoğrafların yer aldığı sergiyi gezdi.Protokol,daha sonra öğrencilere fotoğraf makineleri ve çeşitli hediyeler verdi.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, yaptığı açıklamada, yarışma kapsamında öğrencilere fotoğraf makineleri dağıtarak katılımın yüksek olmasını temin ettiklerini belirterek, “Yaklaşık 460 fotoğrafın çekilmesini sağladık. 4 ayrı okulumuzdan öğrenciler dereceye girdi. Sergimizde ilk 4 derecenin yanı sıra sergilemeye layık görülen 18 eser de katılımcıların beğenisine sunuldu. Öğrencilerimizin bu yıl yarışmaya gösterdiği ilgi yoğun oldu. Jüri de dereceye giren eserleri belirlemede oldukça zorlandı. Eserlerde konu, Beyşehir ve insanların yaşadığı yerlerle ilgili idi. Katılımcılarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL