ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Oğlunu Göremeyince Kriz Geçirdi

         BEYŞEHİR – Ankara’da bir firmada bekçi olarak çalışan Ramazan T. (44), velayeti, geçen yıl boşandığı eşi A.A’ya verilen 14 yaşındaki çocuğunu görmek istedi. Beyşehir ilçesine gelen Ramazan..

Oğlunu Göremeyince Kriz Geçirdi

         BEYŞEHİR – Ankara’da bir firmada bekçi olarak çalışan Ramazan T. (44), velayeti, geçen yıl boşandığı eşi A.A’ya verilen 14 yaşındaki çocuğunu görmek istedi. Beyşehir ilçesine gelen Ramazan T, çocuğunun kendisine gösterilmediğini ileri sürerek, İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvurdu.
         Mahkeme kararını görmek isteyen polis memurlarına yanında karar yazısının olmadığını belirten baba T, polisten olumsuz yanıt alınca cinnet getirerek başını dolaplara vurmaya başladı. Polisin sakinleştirmeye çalıştığı T, emniyet binasından çıktıktan sonra yanında getirdiği ekmek bıçağını boğazına dayayarak oğlunun kendisine gösterilmesini istedi.
         Polis, uzun süren ikna çabaları sonuçsuz kalınca irtibata geçtiği Ramazan T’nin eski eşi ile çocuğunun İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelmesini sağladı. Çocuğunun emniyete geldiği söylenmesine rağmen inanmayan T, bıçağı elinden bırakmadı. Daha sonra emniyet binasına giren T’nin damadı, çocuğu gözleriyle gördüğünü belirterek, kayınpederini ikna etmeyi başardı.
         Elindeki bıçağı bırakan Ramazan T, üzerinde başka kesici bir alet olup olmadığının tespiti için yapılan aramanın ardından emniyet binasına alındı. Çocuğu ile görüşmesinin ardından sakinleşen T, daha sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye götürüldü.
         Bu arada anne A.A’nın, kendisini tehdit ettiğini öne sürdüğü Ramazan T’den, ilçeye gelmeden önce polise ihbarda bulunduğu öğrenildi.
         Ramazan T, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL