ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Öğrencilere 12D Sinema Keyfi

         BEYŞEHİR – Festival meydanında kurulan 12D sinema aracında buluşan öğrenciler doyasıya eğlendiler. Komedi, macera ve korku film seçeneklerinin sunulduğu sinema etkinliğinde özel gözlükler, ses efektleri  kullanıldı. Ayrıca çocukların..

Öğrencilere 12D Sinema Keyfi

         BEYŞEHİR – Festival meydanında kurulan 12D sinema aracında buluşan öğrenciler doyasıya eğlendiler. Komedi, macera ve korku film seçeneklerinin sunulduğu sinema etkinliğinde özel gözlükler, ses efektleri  kullanıldı. Ayrıca çocukların film seyrederken  oturdukları koltukların filmin içeriğine göre sağa, sola  hareket etmesi  çocukları oldukça heyecanlandırdı. Belediye Başkanı Murat Özaltun’a teşekkür eden öğrenciler, eğitim hayatlarında daha başarılı olma sözü verdiler.
         Bu tür etkinliklerin artarak diğer okullarda da devam edeceğini söyleyen Başkan Özaltun “Öğrencilerimizin hoşça vakit geçirebilecekleri  bu tür etkinlikleri  sık sık  tekrar etmeyi düşünüyoruz, amacımız geleceğimiz olan yavrularımızı ödüllendirmek ve onları motive edebilmektir, başarılı olan tüm öğrenci arkadaşlarımızı ve onların ailelerini yürekten kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL