ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Öğrencilere Kıyafet Yardımı

          BEYŞEHİR – Ünlü bir giyim firması tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Beyşehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından gönderilen giyim malzemeleri ilçeye bağlı..

Öğrencilere Kıyafet Yardımı

          BEYŞEHİR – Ünlü bir giyim firması tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Beyşehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından gönderilen giyim malzemeleri ilçeye bağlı Sadıkhacı beldesinde öğrenim gören 292 öğrenciye dağıtıldı.

          Sadıkhacı İlkokulu bahçesinde düzenlenen dağıtım törenine Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Sadıkhacı Belediye Başkanı Şakir Özel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Metin, vakıf çalışanları, okul idarecileri, öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

          Kaymakam Başıbüyük, yaptığı konuşmada, Türk toplumunun özünde çok güzel geleneklere sahip olduğundan söz etti. Bu geleneklerin Türk toplumunu ayakta tutan, yücelten ve zor zamanlarda bu zorluğu en az yaşamasına vesile olan, dar ve acı zamanlarda da acıyı ve darlığı en az hissedilmesine vesile olduğunu anlatan Başıbüyük, şunları söyledi: “Bizim toplumumuz ‘komşusu açken tok olan bizden değildir’ anlayışı ile yoğrulup yetişen, kendisini geliştiren bir toplumdur. Bu çerçevede ülkemiz de ekonomik olarak büyük merhaleler aşamalar kat eden, büyük cirolara sahip olan giyim ve testil firmaları da kendi ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çeken vatandaşlarımıza, öğrencilerimize ve gençlerimize yardımcı oluyorlar. Bu kapsamda bir firmamız ile ilçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla yazıştık ve onlardan değerli öğrencilerimizin tamamına giyecek eşya temin ettik. Bugün de dağıtımını yapmaya geldik.292 öğrencimizin tamamını da giydireceğiz. Şimdiden güle güle kullanmanızı diliyor, bu imkanı bize sağlayan firma sahibi ve yetkilileri ile bu projenin geliştirilmesinde, olgunlaştırılmasında katkıda bulunan vakıf çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.
         Konuşmanın ardından öğrencilere içerisinde  mevsimlik kazak, tişört, pantolon ve çorap gibi  giyim malzemelerinden oluşan yardım poşetleri Kaymakam Başıbüyük ve beraberindeki yetkililer tarafından dağıtıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL