ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Okul bahçesinde park alanı istiyorlar

    İhsan Kabadayı İlköğretim Okulu Müdürü Aytekin Solmaz, bazı idareci, öğretmen ve okul aile birliği mensupları Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı’yı makamında ziyaret etti.   Ziyarette, bugüne kadar okulda..

Okul bahçesinde park alanı istiyorlar

 

  İhsan Kabadayı İlköğretim Okulu Müdürü Aytekin Solmaz, bazı idareci, öğretmen ve okul aile birliği mensupları Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı’yı makamında ziyaret etti.

  Ziyarette, bugüne kadar okulda yürütülen faaliyetler konusunda bilgiler aktaran Okul Müdürü Solmaz, mahalle sakinlerinden de gelen istek doğrultusunda İhsan Kabadayı İlköğretim Okulu’nun geniş olan bahçe alanının bir bölümünü park ve yeşil alan haline dönüştürmek istediklerini söyledi. Bu konuda Belediyeden destek talebinde bulunan Solmaz, bahçede yürüttükleri ağaçlandırma çalışmalarından da söz ederek, “İki yıl içerisinde okulumuzda 675 fidanı toprakla buluşturduk. Elimizdeki 50 fidanı daha toprakla buluşturacağız. Eğer, okulumuzda oyun gruplarının yer aldığı kaydırak ve kum havuzu, yeşil alan ve oturulacak banklar yerleştirilmek suretiyle okul çağında olmayan çocuklarımız ve ailelerinin değerlendireceği bir park alanı oluşturulabilirse, bu çalışma aynı zamanda mahallemizin park sorununu da ortadan kaldıracaktır. Bunun için yeterli alanımız mevcut” diye konuştu.

  Solmaz, “okullar hayat bulsun” projesi kapsamında okulda yürüttükleri çalışmalardan da söz ederken, veli ve öğrencilerin okul saati dışından da imkanlardan istifade edebildiklerini, içerisinde bilgisayar ve internet ortamı olan kütüphaneden yararlanılabildiğini, bahçede futbol, voleybol ve basketbol sahalarının mevcut olduğunu, satranç odası ve masa tenisi oyunu imkanlarını seferber ettiklerini, SMS sistemi ile de velilere artık daha kolay ulaşabildiklerini anlattı.

  Belediye Başkanı İzzet Taşcı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, eğitime ve okullara göreve geldiği günden bu yana imkanlar ölçüsünde sürekli destek verdiklerini belirterek, talepte bulunulan konularda destek olmaya çalışacaklarını söyledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL