ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Oltayla ava 7 bin lira ceza

           BEYŞEHİR – Edinilen bilgiye göre, Beyşehir Gölü kıyısında olta ile avlanıldığı yönündeki ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, şafak vakti sahil kesimde denetim ve kontrollerini sıklaştırdı. Beyşehir..

Oltayla ava 7 bin lira ceza

 

         BEYŞEHİR – Edinilen bilgiye göre, Beyşehir Gölü kıyısında olta ile avlanıldığı yönündeki ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, şafak vakti sahil kesimde denetim ve kontrollerini sıklaştırdı. Beyşehir Gölü Çiftlik köyü sahilinde olta ile avlananlar olduğunu tespit eden jandarma, bu kesimde göle yasak olmasına rağmen olta atan 4 amatör balıkçıyı suçüstü yakaladı. Amatör avcılara kişi başı bin 846 lira olmak üzere toplam 7 bin 384 liralık idari para cezası kesildi. Bu arada Jandarma, kıyıda balık tutmak için kurulan 19 oltaya ve avda yakalanan 2 sazan balığına da el koydu. Jandarma ekipleri, ele geçirilen oltalarla balıkları İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne teslim etti.
         Beyşehir Gölü’nde profesyonel avcılık gibi olta ile avlanma yasağının 15 Haziran’a kadar devam edeceği belirtildi. Amatör olta balıkçıları, herhangi bir cezai müeyyideye maruz kalmamaları için yasaklara uyması konusunda uyarıldı. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL