ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Orman İşletmesi’nden Tiyatro Şenlikleri

            BEYŞEHİR – Beyşehir Orman İşletme Müdürü Şambaz Arık, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü kapsamında toplumun en genç ve dinamik kesimini oluşturan çocuklar ve gençlere orman sevgisini aşılamak,..

Orman İşletmesi’nden Tiyatro Şenlikleri

 

          BEYŞEHİR – Beyşehir Orman İşletme Müdürü Şambaz Arık, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü kapsamında toplumun en genç ve dinamik kesimini oluşturan çocuklar ve gençlere orman sevgisini aşılamak, bu suretle de onlarda var olan dinamizmi ormanların korunması yönünde harekete geçirmek amacıyla teşkilat olarak bir dizi tiyatro oyunları sahnelemeye başladıklarını söyledi. 19 Mart günü Beyşehir Gazi, Ali Rıza Celeboğlu, Doğanbey ve Özel Gönül İlkokullarında sahne alan tiyatro gösterilerinin 20 Mart’ta Seydişehir Dikilitaş, Yaylacık, Ketenli yerleşim birimleri ve Özel Seyfettin Dokumacı ilkokullarında, 21 Mart’ta ise Derebucak Şehit Albaşgil, Hüyük Mevlana ve Selki İlkokullarında devam edeceğini belirten Arık, “Tiyatro gösterilerinde ‘sevimli tavşanlar ormanda’ adlı oyun sahneleniyor. Ayrıca, değişik sivil toplum örgütleriyle ormancılık haftası kapsamında fidan dikim çalışmalarımız da sürüyor. Bu kapsamda, 13 Mart günü Anadolu Öğretmen Lisesi’nden 50, 19 Mart’ta ise Cumhuriyet İlkokulu’ndan 80 öğrencinin katılımıyla fidan dikimleri gerçekleştirilmiştir. Bu fidan dikimleri esnasında öğrencilerimize, fidanlar ve dikim teknikleri uygulamalı olarak anlatılmıştır. Ayrıca, işletme müdürlüğümüze bağlı şefliklerce okullarımızda orman konusunda eğitimler de verilecektir” şeklinde konuştu.
            Beyşehir Orman İşletme Müdürü Şambaz Arık, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü kapsamında toplumun en genç ve dinamik kesimini oluşturan çocuklar ve gençlere orman sevgisini aşılamak, bu suretle de onlarda var olan dinamizmi ormanların korunması yönünde harekete geçirmek amacıyla teşkilat olarak bir dizi tiyatro oyunları sahnelemeye başladıklarını söyledi. 
            Özel gönül koleji müdürü Hüseyin Açıkyörük tarafından Beyşehir Orman İşletme Müdürü Şambaz Arık’a plaket takdiminde bulundu.

            

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL