ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Ortak ve Müşterilerini Altınlarıyla kaybolan aile yakalandı

               BEYŞEHİR – Beyşehir’de ortağının ve müşterilerinin kendisine emanet ettiği piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 600 bin lira olan 16 kilo altın ile ortadan..

Ortak ve Müşterilerini Altınlarıyla kaybolan aile yakalandı

  

            BEYŞEHİR – Beyşehir’de ortağının ve müşterilerinin kendisine emanet ettiği piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 600 bin lira olan 16 kilo altın ile ortadan kaybolduğu ileri sürülen kuyumcu 35 yaşındaki Yusuf A., babası Cengiz A. ve kardeşi Mehmet A. İstanbul’da yakalandı. Beyşehir İlçesi’nde de aile ile bağlantısı olduğu ile sürülen 4 kişi gözaltına alındı.
            Edinilen bilgiye göre, Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tefecilik, dolandırıcılık, yağma, sahtecilik ve zorla senet imzalatma suçlarını işledikleri gerekçesiyle Beyşehir ilçesinde Yusuf A’yı takibe aldı. Takip sırasında Yusuf A, babası Cengiz A, kardeşi Mehmet A. ile birlikte İstanbul’a kaçtı. Şüphelilerin izini kaybettirmeye çalıştığını fark eden polis, İstanbul ve Konya’da eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.
            Konya polisi, örgüt lideri olduğu iddia edilen Yusuf A. ile babası ve kardeşini İstanbul’da  8 kilo altınla yakaladı. Beyşehir’de ise onlara yardım eden 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin, Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

 

  

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL