ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Otomobiller Çarpıştı 2 Yaralı

          HÜYÜK – Hüyük’te iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.           Kaza, Hüyük ilçe merkezi, Hastane kavşağında..

Otomobiller Çarpıştı 2 Yaralı

          HÜYÜK – Hüyük’te iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
          Kaza, Hüyük ilçe merkezi, Hastane kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Eyüp Hakan Toparlak idaresindeki 42 CCC 82 plakalı otomobil, Tuncer Çalışkan idaresindeki 42 TN 162 plakalı otomobil Hastane kavşağında çarpıştı. Kazada araçlardan birisi refüje çıkıp levhalara çarptıktan sonra durabilirken, diğer otomobilin son ön lastiği yerinden koptu. Kazada yaralanan her iki aracın sürücüsü ambulansla kaldırıldığı Hüyük Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yaralılardan Eyüp Hakan Toparlak Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, diğer araç sürücüsü Çalışkan ise  acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından Beyşehir Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
         Yaralılardan Tuncer Çalışkan’ın Hüyük Devlet Hastanesi’nde röntgen teknisyesi olarak görev yaptığı, diğer aracın ise Değirmenaltı Köyü’ndeki şenliğe katıldıktan sonra dönüş yolunda olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL