ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Özel Öğrencilere Özel Karne

BEYŞEHİR – Beyşehir’de Kamil Akkanat Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nde 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı’nın sonuna gelinmesiyle birlikte, eğitim gören özel öğrenciler de karne heyecanı yaşadı.          ..

Özel Öğrencilere Özel Karne

BEYŞEHİR – Beyşehir’de Kamil Akkanat Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nde 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı’nın sonuna gelinmesiyle birlikte, eğitim gören özel öğrenciler de karne heyecanı yaşadı.               Kaymakam Başıbüyük, Başkan Özaltun ve beraberindeki ilçe protokolü Kamil Akkanat Özel Eğitim İş Uygulama Okulunda karne törenine katıldı. Burada eğitim gören özel öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Başıbüyük ve Başkan Özaltun, öğrencilerin sınıflarını tek tek gezerek karnelerini verdi. Birer top hediye edilen engelli öğrenciler karnelerini almanın da mutluluğunu yaşadı. Öğrenciler, kendilerini ziyarete gelerek karnelerini veren ilçe protokolüne sevgi gösterisinde bulundu, hep birlikte fotoğraflar çektirdi. Okulda öğrenim gören öğrencileri, velileri karne dağıtım törenlerinde yalnız bırakmadı.
          Bazı öğrenciler, yaz tatilinin gelmesini ve arkadaşlarından ayrı kalmak istemediklerini belirtirken, bazıları da tatile çok sevindiklerini ifade etti. Okulda öğrenim gören öğrencilere, sınıflarına ve farklı yaş gruplarına göre özel olarak tasarlanıp hazırlanan karneler verildi. Bazı karnelerde öğrencilerin özel olarak bastırılan fotoğrafları da yer aldı. Karne gününde özel maskeler takarak okulda son saatlerini geçirerek yaz tatiline girmenin mutluluğunu yaşayan öğrenciler arasında sempatikliği ile dikkat çeken ikiz kardeş de yer aldı.
         İlçeye bağlı Üzümlü Mahallesi’nden gelerek özel eğitim okulunda eğitim imkanı bulan ikiz olan Ahmet ve Muhammet Sarıcan adlı kardeşler, karneleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL