ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Samancı’dan Kadınlar Günü Mesajı

  BEYŞEHİR – Ülkemizin bu güne kadar geçtiği demokrasi ve kalkınma sınavının her aşamasında Türk kadınının emeği, çabası ve yüreği vardır. Yönetimde, siyasette, sağlıkta, eğitimde kısacası sosyal yaşamın her alanında kadının..

Samancı’dan Kadınlar Günü Mesajı

 

BEYŞEHİR – Ülkemizin bu güne kadar geçtiği demokrasi ve kalkınma sınavının her aşamasında Türk kadınının emeği, çabası ve yüreği vardır. Yönetimde, siyasette, sağlıkta, eğitimde kısacası sosyal yaşamın her alanında kadının olmaması düşünülemez.  Kadınların üretimde ve yönetimde etkin olduğu her yerde, gelişim ve kalkınmanın daha yüksek düzeyde olduğunu görmekteyiz. 
        Öncelikli çabamız bilinçli toplum oluşturma üzerinedir.  Gelecek nesillerimizi yetiştirecek olan kadınlarımızın her türlü haklarını geliştirerek onlara en iyi imkan ve olanakları sağlamak hepimizin ortak görevidir.
        Bu anlamda, AK Parti Hükümeti olarak kadınlarımızın toplumsal yaşama katılımının arttırılması, daha iyi yaşam koşullarının oluşturulması, toplumda hak ettiği değeri kazanması adına yapılan her türlü çalışmanın arkasında olmaya devam ettik bu günden sonrada tüm gücümüzle devam edeceğiz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL