ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Şampiyon Altınla Ödüllendirildi

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da, başarılı sporcunun antrenörüne çiçek takdim etti.       Törende konuşan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Kubadabad Mesleki ve Teknik Lisesi’nde öğrenim gören..

Şampiyon Altınla Ödüllendirildi

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da, başarılı sporcunun antrenörüne çiçek takdim etti.
       Törende konuşan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Kubadabad Mesleki ve Teknik Lisesi’nde öğrenim gören öğrencilerin oldukça şanslı olduğunu vurgulayarak, “Çünkü, içinizden şu anda halihazırda bir şampiyon çıkardınız. Belediye Başkanı olarak sürekli başarının ve başarılı öğrencinin yanında olacağım. Sizlerin başarılı olması demek Beyşehir’in başarılı olması demek, Türkiye’nin başarılı olması demektir. Gerek sporda, gerekse farklı dallarda sizlere bu tür hediyeleri vermeyi Allah’ım bize her zaman nasip etsin diyorum” dedi. Özaltun, konuşmasının ardından Türkiye şampiyonu Zeliha Ağrıs’ın antrenörü Nafiz Çakır’ı da tebrik ederek, kendisine çiçek takdim etti.
        Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır ise, konuşmasında, Türkiye Kulüpler Tekvando Şampiyonası’nda kilosunda birinci olan Zeliha Ağrıs ile birlikte bir başka Beyşehirli milli tekvandocu Talha Sarı’nın da kilosunda şampiyon olduğunu hatırlatarak, her iki sporcuyu da kutladığını belirtti. Bayındır, bu tür ferdi spor branşlarında da hep başarılı olarak ön planda olmasını arzu ettiklerini dile getirdi. Bayındır, Ağrıs’a çeşitli hediyeler verdi.
        Kubadabad Mesleki ve Teknik Lisesi Müdürü Ömer Kara da, öğrencisini elde ettiği Türkiye şampiyonluğundan dolayı kutlayarak, “Kendisi sakatlanmasına rağmen, sakat ayağıyla ilçemizi temsil ederek zor bir başarıya imza atmıştır. Okul olarak kendisini yarım altınla ödüllendiriyoruz” dedi.
        Törene, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır, Kubadabad Mesleki ve Teknik Lisesi Müdürü Ömer Kara, Beyşehir Belediyespor Tekvando Spor Okulu antrenörü Nafiz Çakır, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL