ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Şampiyonluk kupasını Orman İşletmesi kaldırdı

      BEYŞEHİR – Beyşehir’de bu yıl ilki düzenlenen voleybol turnuvasında kamu kurumları takımları ipi göğüsleyebilmek için kıyasıya mücadele verdi. Kapalı spor salonunda düzenlenen turnuvada tüm müsabakalarını set vermeden..

Şampiyonluk kupasını Orman İşletmesi kaldırdı

      BEYŞEHİR – Beyşehir’de bu yıl ilki düzenlenen voleybol turnuvasında kamu kurumları takımları ipi göğüsleyebilmek için kıyasıya mücadele verdi. Kapalı spor salonunda düzenlenen turnuvada tüm müsabakalarını set vermeden kazanan Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü, finalde Beyşehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü de yenerek şampiyon oldu. Turnuvada Tapu ve Kadastro Birimi ise üçüncü oldu.

Turnuvanın sona ermesinin ardından düzenlenen törende takımları kupaları protokol tarafından verildi. Şampiyonluk kupasını alan orman teşkilatına mensup sporcular büyük bir sevinç yaşadı. Beyşehir Orman İşletme Müdürü Şambaz Arık, düzenlenen turnuvanın personel için iyi bir etkinlik olduğunu, bu sayede diğer kurumlardaki personellerle orman personelinin birbirini daha yakından tanıma fırsatı bulduğunu, çalışanlar arasında kaynaşma ve birlik beraberliği sağladığını dile getirdi. Arık, turnuva sayesinde personelin stres attığını, ilerleyen yıllarda da bu tür turnuvaların daha geniş kapsamlı olarak sürmesini dilediklerini belirterek, “Turnuvayı düzenleyen Sayın Kaymakamımız Muzaffer Başıbüyük ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürümüz Mehmet Bayındır’a teşekkür etmek istiyorum”dedi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL