ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Sarı Kardeşler Dünya Şampiyonasında

           BEYŞEHİR – Beyşehirli Millitaekwondocularımız Sarı kardeşler bu kezde ülkemizi Dünya Üniversiteler Taekwondo Şampiyonasında tems,il edecekler. Şampiyona Korenin Pocheon şehrinde 25-30 Mayıs 2012 tarihinde  organize ediyor. Şampiyonada..

Sarı Kardeşler Dünya Şampiyonasında

           BEYŞEHİR – Beyşehirli Millitaekwondocularımız Sarı kardeşler bu kezde ülkemizi Dünya Üniversiteler Taekwondo Şampiyonasında tems,il edecekler. Şampiyona Korenin Pocheon şehrinde 25-30 Mayıs 2012 tarihinde  organize ediyor.
Şampiyonada Talha Sarı 74 kg da, YUnus Sarı ise 80 Kg da ülşkemizi emsil edecek.
           Müsabakalar için Ankarada Kampta olan Sarı kardeşler.Hafta sonu tatilini fırsat bildiler ve Gençlik haftası etkinliğinde anıtkabiri ziyet ettiler.
Yunus Sarı şampyona ile ilgili olarak. ” İnşallah ben ve kardeşim bu şampiyonadan derece ile döneceğiz.Ben önceki sene Üniversiade yaz ol,mpiyatlarında 2.olmuştum.Yani bu konuda biraz tecrübeliyim.Kardeşimin bu ilk önemli maçı olacak.Buradan döndüğündede Avrupa Ümitler Şampiyonasına katılacak.Yani arka arkaya iki önemli maç onu bekliyor.Çok çaılışıyoruz.İnşallah karşılığını alırız.Bu sene Ağabeyimiz Ali Avrupa üçüncüsü oldu.Arkasını getirip sarı kardeşler olarak bu sezouda en iyi şekilde kapatmak istiyoruz.Beyşehirli kardeşlerimize selam ve sevgilerimizi iletiyoruz.Bizlerden dualarını eksit etmesinler” dedi
Şampionaya Türkiye 8 erkek 8 bayan toplam 16 sporcu ile iştirak edecek..
         Bizde sporcularımıza sonsuz başarılar diliyoruz..

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL