ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başkan Özaltun Şampiyon Futbolcuları Ödüllendirdi

BEYŞEHİR – Ligde tüm müsabakalarını kazanarak şampiyon olan ve rakip kalelere 20 gol atıp, kalesinde sadece 7 gol görerek ipi göğüsleyen ve Konya Süper Amatör U 19 ligine yükselen Beyşehir..

Başkan Özaltun Şampiyon Futbolcuları Ödüllendirdi

BEYŞEHİR – Ligde tüm müsabakalarını kazanarak şampiyon olan ve rakip kalelere 20 gol atıp, kalesinde sadece 7 gol görerek ipi göğüsleyen ve Konya Süper Amatör U 19 ligine yükselen Beyşehir Belediyesporlu futbolcu, yönetici ve antrenörünü makamında kabul eden Belediye Başkanı Özaltun, takımı başarısından ötürü tebrik etti, takım oyuncularına birer eşofman takımı ile spor ayakkabısı ile ödüllendirdi.
        Beyşehir Belediyesporlu futbolcuların bir ekip ruhu içerisinde çalışarak bayrağı üst noktalara taşıdığına vurgu yapan Özaltun, aynı başarıyı bu sezon olmasa bile önümüzdeki süreçte ağabeylerinden de beklediğini ifade etti. Beyşehir Belediyespor U19 Futbol Takımı’nın Beyşehir Belediyespor’un altyapısını oluşturduğunu ve gelecekte başarı gösteren isimlerin A takımında forma giyebileceğine işaret eden Özaltun, “Gönlümüz, hepinizin de A takımında bu formayı giymesidir. Siz de o güç ve azmi görüyorum. Futbol, tabi bir takım oyunu ve siz de bunu ispatladınız. Beyşehir Belediyespor’un adını şampiyon olarak yazdırdınız. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL