ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Sendika Temsilcileri Başbakanla

              Memur-Sen Beyşehir İlçe Temsilcisi Ertuğrul Koçer ve yönetim kurulu üyeleri ile Bem-Bir-Sen ilçe Temsilcisi Memiş Kunt, Büro Memur-Sen İlçe Temsilcisi Halil Yavşil, Sağlık-Sen..

Sendika Temsilcileri Başbakanla

 

            Memur-Sen Beyşehir İlçe Temsilcisi Ertuğrul Koçer ve yönetim kurulu üyeleri ile Bem-Bir-Sen ilçe Temsilcisi Memiş Kunt, Büro Memur-Sen İlçe Temsilcisi Halil Yavşil, Sağlık-Sen İlçe Temsilcisi Mesut Can ve Diyanet-Sen İlçe Temsilcisi İsmail Efe’den oluşan sendika mensupları, başkentte TBMM’ne yönelik bir ziyaret gerçekleştirdi.

            Ziyarette, meclis ana bina protokol girişinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la bir araya gelerek görüşme imkanı bulan sendika temsilcileri, toplu sözleşme yasasının TBMM’nde kabul edilerek yürürlüğe girmesindeki katkılarından dolayı Erdoğan’a teşekkür etti.Buluşmanın ardından sendika temsilcileri Başbakan Erdoğan’la aynı kareye girerek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

            Sendika temsilcileri başkentte TBMM kulis salonunda Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile de bir araya geldi. Memur-Sen Beyşehir İlçe Temsilcisi Koçer, görüşmede Arınç’ı Beyşehir’e davet etti. Arınç, önceki yıllarda Beyşehir’e geldiğini, çok memnun kaldığını belirterek, ilk fırsatta yine gelmek istediğini ifade etti.

            Sendika temsilcilerinin mecliste bir araya geldiği bir başka önemli isim Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu oldu. Sendika temsilcileri, Memur-Sen Beyşehir İlçe Temsilciliği’nin düzenleyeceği bir programa Davutoğlu’nu konuşmacı olarak davet etti.

            Sendika temsilcileri mecliste AK Parti grup toplantısına da katılırken, Başbakan Erdoğan’ın grup konuşmasını sonuna kadar takip etti. Toplantı sonrasında AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş’ı da ziyaret eden sendika temsilcileri, Beyşehir’e davet etti.

            Sendika temsilcileri, başkent ziyaretinde, AK Parti Konya Milletvekilleri  Mustafa Akış, Gülay Samancı, Harun Tüfekçi, İlhan Yerlikaya, Ayşe Türkmenoğlu ve Mustafa Baloğlu gibi isimleri de makam odalarında ayrı ayrı ziyaret ederek güncel meseleler üzerine karşılıklı sohbetler etti.

            Memur-Sen Beyşehir İlçe Temsilciliği’nin düzenlediği TBMM gezisi kapsamında AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış ve Gülay Samancı ile bir araya gelen sendika temsilcileri, ayrıca Beyşehir’in güncel sorunları, ilçe merkezindeki kamu kurum ve kurumlarında yaşanan sıkıntılar hakkında görüş alışverişinde bulunup istişare etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL