ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Şenol, Seydişehir’de basın mensuplarıyla buluştu

BEYŞEHİR – Seydişehir Yeşilvadi’de yapılan kahvaltılı toplantıya MHP İlçe Başkanı Abdullah Söğüt, Seydişehir Belediyesi eski Başkanı Abdulkadir Çat, Belediye Meclis Üyesi Mümin Kutun, MHP Konya Milletvekili adayı Süleyman Şenol ve..

Şenol, Seydişehir’de basın mensuplarıyla buluştu

BEYŞEHİR – Seydişehir Yeşilvadi’de yapılan kahvaltılı toplantıya MHP İlçe Başkanı Abdullah Söğüt, Seydişehir Belediyesi eski Başkanı Abdulkadir Çat, Belediye Meclis Üyesi Mümin Kutun, MHP Konya Milletvekili adayı Süleyman Şenol ve Seydişehir basını katıldı.
         Programın açılış konuşmasını MHP Seydişehir İlçe Başkanı Abdullah Söğüt yaparken, 7 Haziran’da yapılacak seçimler için el ele vererek kenetlendiklerini ve MHP’nin iktidar olması için yoğun bir çalışma yürüttüklerini ifade etti.
         Seydişehir Belediyesi eski Başkanı Abdulkadir Çat ise yoksulluk ve yolsuzluk ile mücadele etmek için yola çıktıklarını, parti olarak çalışmalarının her geçen gün daha iyiye gittiği ve 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde rekor bir oy alacaklarını belirterek, “Bölgemizin evladı olan hemşerimiz, milletvekili adayımız Süleyman Şenol’u Seydişehir olarak bağrımıza bastık. Süleyman Beyi yakinen tanıyor ve seviyoruz. Seydişehir’imiz ve bölgemiz için hep birlikte çok güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.
          7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni ederek konuşmasına başlayan MHP Konya Milletvekili Adayı Süleyman Şenol, “Regaip Kandili olan bu önemli gün dolayısıyla herkesin buradan kandilini kutluyor ve hayırlar getirmesini diliyorum. Ayrıca kandille birlikte TBMM’nin açılışı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da kutluyorum.” dedi.
          7 Haziran seçimlerinin sürpriz sonuçları da beraberinde getireceğini kaydeden Şenol, “Bu seçimin çok ilginç, sürpriz gelişmelere sahne olacağını hep birlikte göreceğiz. Bir takım ezberlerin bozulacağı farklı bir siyasi döneme giriyoruz. Türk siyasi hayatı 10’ar yıllık bir periyodik değişimlerle devam eden bir siyasi hayat. Şimdi bu 10’ar yıllık değişim periyodunun yeni bir başlangıcındayız. Bugüne kadar gördüğünüz iktidar anlayışından daha farklı bir anlayışla karşı karşıyayız. Bugüne kadar kendisince ortaya fikir koyan iktidar artık tamamen savunma teknolojisine bürünmüştür. AKP bu seçimi olduğu gibi savunmada geçirecektir. Milletimize, bölgemize, halkımıza verebileceği yeni bir umut yeni bir heyecan kalmamıştır. Geçen dönemde vaat verdikleri hiçbir projeleri gerçekleştirememiştir. AKP uluslararası Ermenistan ile yapmış olduğu anlaşmayı savunmak zorunda, Kıbrıs’ta yaptıklarını savunmak zorunda, İsrail ile ilişkisini savunmak zorunda ama savunma yapabilecek durumda olmadığını da görmüş durumdayız. Biz vatanımız için canımızı veririz ve bu dönemde bunu herkese göstereceğiz. Emeklilere, yoksullara, işçilere gereken haklarını vereceğimizi belirtmek istiyorum. Biz bu milletin çocukları olarak hizmet etmeye hazır bir vaziyetteyiz ve inşallah memleketimize hizmet etmek istiyoruz. Vatandaşlarımızın da destekleri ile her işi başarabileceğimizin de farkındayız. Bu seçimin vatanımıza, milletimize hayırlar getirmesini diliyorum.”diye konuştu.             “Gün birlik ve beraberlik günüdür” diyen Şenol, “Allah nasip ederse bugünden itibaren sizlerin bir evladı olarak emrinizde olacağım. Ben siyaseti sadakayı cariye gibi görüyorum. İnsanların duası almak, insanlara yardımcı olmak, onların gönlünü almak büyük hazinedir. Bu ölümlü dünyada malını mülkünü götüren yok. Allah nasip ederse Seydişehir’i, Ahırlı’sı, Yalıhüyüğü, Hadimi, Bozkırı, Beyşehir’i, Derebucağı, Hüyüğü, Derbenti Ilgını yani Konya’nın tüm ilçeleriyle el ile vererek birlik ve beraberlik içinde hep birlikte çalışacak ve kazanacağız ” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL