ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Seydişehir Kaymakamından Köy, Belde Ziyareti

              Bu ziyaretlerde Kaymakam Sonel’e Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Oyanık, Stajer Kaymakam Mahmut Şener, Milli Eğitim Müdürü Necip Şan, Müftü Sıtkı Beydilli, Toplum Sağlığı Merkezi..

Seydişehir Kaymakamından Köy, Belde Ziyareti

 

            Bu ziyaretlerde Kaymakam Sonel’e Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Oyanık, Stajer Kaymakam Mahmut Şener, Milli Eğitim Müdürü Necip Şan, Müftü Sıtkı Beydilli, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Ayşegül Candan Harmankaya, İlçe Tarım Müdürü Hüseyin Ünlütürk , Özel İdare Müdür Vekili Sami KÖMÜRCÜ, , Vakıf Müdürü Musa Toklu, Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Yıldız, Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya ve Vakıf personeli eşlik etti.
         Bu ziyaretlerde de önceki ziyaretlerde olduğu gibi köy ve belde de bulunan yetim, öksüz ve engelli aileleri, yaşlılar ile belde halkı ziyaret edilip, onlarla beraber olunuyor, okullarda öğrenciler ve öğretmenler ziyaret edilip, hal ve hatırları sorularak sorunları dinleniyor.
            Haftanın bir gününü köy ve belde ziyaretlerine ayırmaya devam edeceklerini belirten Kaymakam Sonel köylerin ve beldelerin unutulan yerler olmaktan çıkarılıp, sorunları dinlenen ve sorunları imkanlar çerçevesinde çözülen yerler olacağını belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL